Graag wordt er op deze pagina een introductie gegeven over het onderwerp van deze website. Het doel hiervan is om meer mensen kennis te laten maken met het onderwerp en hopelijk zodoende ook gelijk te stimuleren er iets leuks mee te gaan doen. Want misschien denkt niet iedereen er gelijk bij na, het is wel degelijk belangrijk. Doordat meerdere mensen interesse tonen en zich betrokken gaan voelen door er iets mee te doen kan het zich steeds verder uitbreiden.

Het gaat hier over bewegen. Vele mensen doen het te weinig en dat is niet altijd goed voor de gezondheid. Toch hoeft het niet altijd moeilijk te zijn. Immers is de keuze uit activiteiten die ondernomen kunnen worden zeer uitgebreid en dus is er eigenlijk geen reden om het niet te doen. Daar waar het begrijpelijk is dat niet iedereen de tijd of zin heeft meerdere keren per week naar de sportschool te gaan is dat zeker niet altijd nodig. Bijvoorbeeld met activiteiten als wandelen en fietsen kan er ook al aardig wat aan de basisconditie gedaan en verbeterd worden.

Sommigen zullen echter hulp nodig hebben bij het vinden van de inspiratie dit te doen. Door mensen met elkaar in contact te brengen en op weg te helpen met het vinden van geschikte activiteiten en doelen kan dit een stuk eenvoudiger worden. Kennis delen is een belangrijk punt en met het opstellen van deze webpagina wordt gehoopt dit voor mensen toegankelijker te maken.

Uiteindelijk hoopt men dat iedereen veel plezier ondervindt aan het lezen van de site en zo weer een stukje wijzer kan worden.